Leveransbetingelser

Frakt:  Fraktfritt inom Sverige!

Leveranstid:  Normalt 2-5 arbetsdagar! Vi förbehåller oss rätten att stryka ej levererbar vara från din order med prisavdrag för densamma.  

Leveranssätt:  När du gör din beställning framgår också vilket leveranssätt, som du valt. Vanligtvis skickas en vara med posten. Det är ditt ansvar att se till att adressen, som du angett vid beställningstillfället, är korrekt.

Avbeställning 

En avbeställning är inte giltig förrän du mottagit bekräftelse härom från oss. Du kan avbeställa din order utan kostnad för dig fram till dess att beställningen har skickats. Efter denna tidpunkt är du skyldig att ta emot leveransen.

Ångerrätt
Som privatperson har du enligt Distansavtalslagen rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från det att varan mottagits. Skicka alltid ett skriftligt meddelande till oss om du vill utnyttja din ångerrätt, lämpligen via e-post. 

Fraktavgift och returporto betalas alltid av kunden.

Efter mottagandet av den återsända varan kommer köpesumman med avdrag för ursprungliga fraktkostnader att återbetalas till dig inom 30 dagar, förutsatt att du inte använt varan och den returneras i oskadat skick och med obruten förpackning/plombering.

Ni som kund är ansvarig för att paketera varorna så att de inte rimligen kan skadas under leveransen. Varor som är skadade vid ankomst pga. bristande emballage kommer att debiteras kunden.
OBS! Returer får inte beläggas med uthämtningsavgifter (exempelvis postförskott).

 
Reklamationer 
Om du mottagit en skadad produkt, eller om vi skickat fel vara, måste du reklamera varan. Skicka alltid ett skriftligt meddelande till oss inom 4 dagar från det att du mottog varan du vill reklamera (se formulär under fliken "kundtjänst" i menyn ovan). Den skadade respektive felaktigt skickade varan ska återsändas i likadan förpackning som när den mottogs, tillsammans med en utförlig beskrivning av felet. Om vi inte kan skicka en ny vara till dig inom skälig tid, återbetalar vi returfrakten samt vad du betalat för den skadade eller felaktigt skickade varan.